2018950.jpgSaatiin Aquliinan kanssa viisi vauvaa. Vauvat syntyi sektiolla eläinlääkäriasema Otsossa ja aika pirullinen äippä oli, kun sanoi sille eläinlääkärille, että nyt on varmaan aika ottaa myös se kohtu pois, ettei Aquliinan ja mun rakkaus enää tuottaisi lisää vauvoja. Vauvojen syntymä sai minut kuitenkin

2018873.jpg

jormailemaan ilosta.

Suru tuli kyllä siitä, että vauvoista vain kaksi jäi elämään. En oikein tiedä mikä niille kolmelle vauvalle tuli, kun ne vaan lopetti hengittämisen ja syömisen ja itkemisen. Voi olla, että joku on iloinen tästäkin asiasta, mutta äippää itketti, vaikkei se halunnutkaan meidän rakkauden tuloksia enää syntyvänkään. Äippää ihan itketti, kun se yritti vaikka mitä ihmeellistä, että vauvat olisi säilyneet hengissä. Voitteko kuvitella, äippä kokeili jopa tekohengitystä, vaikka vauva oli jo ihan kylmäkin. Taisi äippä olla liikaa ammattiinsa sidonnainen, kun kuvitteli, että henki palaisi vauvalle puhaltamalla. No eihän se palannut. Aquliinakin aikansa etsi niitä vauvoja, jotka kuoli, mutta kyllä sekin sitten tyytyi näiden kahden hoitamiseen, jotka vielä elossa on.

Yritän jatkaa kuvien siirtämistä, muttta kun tämä vuodatus taas toimii niin hyvin, ettei äippä jaksa enää odotella, kun se menee TAAS yövuoroon ja kuulema suihkuun kiire. Jatkan kun saan kuvansiirron toimimaan.