oli kylmä ja siellä oli hiiriä, mökin sisällä siis. Koirat oli villeinä. Ida tylsistyi niin, että palattiin jo pari päivää aikaisemmin takaisin, oli kyllä ihan hyvä palata kotiin. Flunssa jatkuu edelleen, eikä mökin kylmyys varmaan parantanut asiaa :)

2177032.jpg

Aquliina tonttuasussaan (Idan isän mielestä Aquliina muistuttaa Jukka Virtasta, voihan se niinkin olla, kun katsoo noita kulmakarvoja)

2177068.jpg

Armas heijastinliivissä, tonttuasun osasi riisua niin näppärästi pois.

2177075.jpg

Tässä tonttutytön sivukuva

2177085.jpg

Ihanaa lumimaisemaa mökillä.

2177093.jpg

Joulumökki

 

Tosiaan mökillä oli kylmä, saatiin se juuri lämmitettyä monen päivän aikana, kun tultiin siihen tulokseen, että koska joku kävi vohkimassa klapit seinän viereltä, ei viitsitä enää puutöitä ryhtyä tekemään ja lähdimme tänne sivistyksen pariin. Puulämmitteinen saunakin on muutoin  kiva juttu, mutta puita täytyy olla, tai ei juuri lämpiä.

Ensi vuonna emme ole mökillä joulua, vaan vietämme joulun varmaan kotosalla. Halvempaa ja helpompaa olla kotona, josta jo vuokran maksaa joka tapauksessa. Joka tapauksessa hiljaisuus oli ihanaa, samoin se pimeys, mikä on, kun ei ole katuvaloja ja vielä bonuksena se, että koirat sai juosta niin paljon kuin halusi. Tammikuussa menen sitten koiravahdiksi veljen kotiin, joka on kyllä kuin mökillä olisi, mutta huippumukavuuksin, joten tänä talvena tulee sitten mökkeiltyä ihan urakalla. Sielläkin voi vetää kolmen koiran kanssa jäällä lenkkiä, eikä tarvitse kiinni koiria pitää, koirat siis nauttii. Jos minäkin.