niinpä niin, olen ennenkin sanonut, että on se niin väärin, että yhtenä päivänä vanhenee kerrallaan vuoden ja loppuvuoden on sitten ihan samanikäinen. Epistä. No joka tapauksessa viime yönä en saanut kunnolla nukuttua, kun kuuntelin sen pamauksen, kun tuossa aamuyöllä tuli sitten vuosi taas lisää. EPISTÄEPISTÄEPISTÄEPISTÄ.

Toisaalta taas, on tietysti tämän suvun vesana ihan järkevää juhlia jokaista elettyä vuotta, niitä kun ei välttämättä niin kauhean montaa tässä porukassa ole. Mutta pääasiahan ei ole lukumäärä, vaan se laatu.



Tässä Idan ottama kuva joulupoltoista leivinuunissa. Onneksi ei siellä sentään ruokaa kärvenny. Mutta kuva on hieno.

Sain lahjankin tänään, Mamma mia! elokuva ja toisena lahjana sisko tarjosi ruoat Fransmannissa. Molemmat olivat aivan upeita juttuja, ruoka oli oikeinkin hyvää. Elokuva hyvä, mutta minua käy aina itkettämään siinä kohti, kun äiti laulaa tyttärelleen tämän kasvamisesta aikuisuuteen. NYYH! Olen ihan lälly. Tai ehkä se on omalla kohdalla lähempänä kuin olisi varsinaisesti tarvettakaan.
Mutta nyt nukkumaan, yllättäen huomenna aamuvuoro.

Ai niin kiitokset onnitteluista niille, jotka niitä lähetteli ja niille jotka vain ajatteli. Ja tietysti tulevistakin onnitteluista Kiitos.