No nyt on sitten ostettu Osuuspankille asunto, omahan se ei ole ennen kuin joskus kymmenien vuosien päästä. Pikkuhiljaa siis neliö neliöltä muuttuu omaksi. Muuttoa siis pukkaa, ihanaa???

On oikeasti kiva päästä omaan kotiin, jotenkin tuo vuokra-asuminen korkeine vuokrineen alkoi tympäistä. Tuntuu hassulta se, että vuokrat nousee, mutta ei se asunnon kunto parane samaan tahtiin.

Ensi viikonloppuna en ole töissä, joten sitten alkaa se muutto jälleen. Kuukausi aikaa muuttaa, joten ei vielä hikeä syystä pukkaa. Kaikki tavarat ei sitten mahdukaan uuteen kotiin, joten alkaa tavaroiden suurjako. Tänään lähti pihagrilli, jonka ostin viime keväänä. Meni täysihoitoon veljen kotiin Rautalammille ja saan sitten sitä käyttää siellä vieraillessani. Pari pihatuolia on vielä sijoitettava ja jotain pihaluutia ja kukkapurkkeja. Yksi pöytä, joka oli susi jo ostettaessa, lähtee sitten hajottamolle. runkopatjasänky kierrätykseen jne. Vaatteita on lähtenyt jo yksi jätesäkillinen kera muutaman laukun keltaiseen laatikkoon, oliskohan ollut uffan laatikko. Näin siitä omaisuudesta pääsee pikkuhiljaa eroon, jotta voi sitten taas hankkia uutta. Kyllä ihminen on hullu.

Mut nyt jatkan olevinas työntekoa, niin työnantaja voi olla maksavinaan palkkaa. Ja kun nyt on ollut sitten suuri ukaasi, että eläkkeelle siirtyminen tapahtuu sitten jonkun vuoden myöhemmin, niin ehkä ja vain ehkä sitä ennättää maksaa tuon ostetun asunnon vielä työelämässä ollessaan  Kieli ulkona